در حال بارگذاری ...
جمعه 4 مهر 1404

دیدار صمیمی ریاست دانشگاه ملی مهارت واحد استانی خراسان جنوبی«جناب دکتر علیرضا جهانگیر» به اتفاق همکاران استانی و «جناب دکتر غلامپور»فرماندار شهرستان قاینات

دیدار صمیمی ریاست دانشگاه ملی مهارت واحد استانی خراسان جنوبی«جناب دکتر علیرضا جهانگیر» به اتفاق همکاران استانی و «جناب دکتر غلامپور»فرماندار شهرستان قاین با همکاران آموزشکده قاین و بازدید از آموزشکده پسران و دختران

فرماندار قائنات: دانشگاه ملی مهارت باید به جایگاه واقعی خود برسد؛ 
 دکتر غلام پور، فرماندار شهرستان قائنات در بازدید از دانشگاه ملی مهارت قاین با تأکید بر لزوم ارتقای سطح دانشگاه ملی مهارت گفت: این مرکز علمی باید از نظر فیزیکی، چارت سازمانی و امکانات به جایگاه شایسته و در خور شأن دانشجویان دست یابد. 
️دکتر غلام پور وضعیت فعلی این دانشگاه را «نامطلوب و کمتر از شأن دانشجویان» توصیف کرد و افزود: دانشجویان نباید تفاوتی در سطح امکانات این دانشگاه با سایر دانشگاه‌های استان احساس کنند و باید شرایط تحصیلی آنان برابر با سایر دانشگاه‌ها باشد. 
️ فرماندار قائنات با اشاره به ضعف امکانات موجود در دانشگاه ملی مهارت قائنات و سطح پایین خدمات آموزشی و رفاهی آن گفت: دانشگاه باید از نظر زیرساخت‌های فیزیکی، ساختار سازمانی و تجهیزات به جایگاه حقیقی و استاندارد خود برسد. ما مسئولان باید در کنار هم بایستیم و تغییر ایجاد کنیم. 
️ مقام عالی دولت در شهرستان قائنات اظهار داشت: فرمانداری با تمام توان در کنار دانشگاه قرار دارد و برای بهبود شرایط، آماده پشتیبانی کامل است. 
️ دکتر غلام پور، همچنین خواستار نگاه ویژه مسئولان استانی و تدوین یک برنامه جامع برای توسعه فضای فیزیکی دانشگاه شد تا زمینه ارتقاء کیفیت آموزشی و خدمات رفاهی دانشجویان فراهم شود. 
️در ادامه دکتر علیرضا جهانگیر، ریاست دانشگاه ملی مهارت استان، ضمن قدردانی از نگاه حمایتی فرماندار قائنات به وضعیت دانشگاه، گفت: تمام نواقص و کاستی‌های موجود با همکاری مسئولان و همکاران دانشگاه رفع خواهد شد و هدف ما رساندن این مرکز علمی به جایگاه واقعی و در خور شأن دانشجویان است. وی تأکید بر تعیین تکلیف واگذاری و انتقال سند مالکیت مجموعه دختران و بهبود وضعیت جاده دسترسی و پیگیری رفع مشکل اینترنت و فیبر نوری و آبرسانی واحد پسران داد. 
 
روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی خراسان جنوبی